Közélet és társadalom - Magánvélemények

Intő

Intő

Nyílt levél az X-Faktor zsűrijének

2018. október 15. - Gömbös Patrik

Tisztelt Radics Gigi/ByeAlex/Gáspár Laci/Puskás Peti és Munkatársai!

Gömbös Patrik vagyok, a BME hallgatója. Megnéztem az X-Faktor legutóbbi adását, amivel kapcsolatban néhány gondolatot és kérést szeretnék intézni Önökhöz.
Ha az ember egy tehetségkutató műsorban zsűri, szakmai tekintélyéből adódóan emberi, viselkedésbeli minta kell, hogy legyen a társadalom számára.
Radics Gigi/ByeAlex/Gáspár Laci/Puskás Peti és a zsűri tagjai nem a higgadt konfliktuskezeléshez adtak mintát, hanem az önuralom elvesztéséhez, a gyerekes viselkedésre adott gyerekes válaszhoz, abban a műsoridőben, amikor a különböző viselkedésmintákra fogékony gyerekek is láthatták, mit csinálnak.
Tevékenységükkel tovább mérgezték Magyarország amúgy is éretlen, vitakultúrát nem ismerő társadalmi szellemiségét.
Arra kérem Radics Gigit/ByeAlexet/Gáspár Lacit/Puskás Petit és a zsűri többi tagját, kérjenek bocsánatot viselkedésükért, ismerjék be, mi lett volna pedagógiailag helyes reakció az adott helyzetben, és biztassák a magyar társadalmat a higgadt konfliktuskezelésre, a másik tiszteletére akkor is, ha nem értünk vele egyet.
Ez egy nyílt levél.
Legmélyebb tisztelettel,
Gömbös Patrik

A bejegyzés trackback címe:

https://intoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9014302329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása